Diensten

ONZE DIENSTEN

 

U bent bij Screentech LED Nederland aan het juiste adres voor de aankoop van een groot formaat scherm. Veel producten worden geleverd op basis van "Maatwerk". Geen toepassing of project is hetzelfde. LEDschermen worden bedrijfsmatig ingezet voor signing en advertising, Voor grootschalige evenementen en indoor, voor de inrichting van uitgaansgelegenheden. Maar ook voor de openbare ruimte hebben we de oplossingen beschikbaar. Daarnaast zijn er voor de sportwereld scorborden beschikbaar, tot elk gewenst formaat. Screentech Led Nederland is nauw verbonden met Screentech Belgie. Van hieruit wordt de productie geregeld,

Advertising

Reclameboodschappen op groot scherm

 

Kies voor communicatie met uw klanten via een groot LED scherm. Integreer LED in uw communicatie met een display. Dat kan met een scherm op een paal (totem) of op de gevel van uw bedrijf. Uw product 24/7 onder de aandacht met een promotie, commercial of reclameboodschap. Advertentie displays zijn geen standaard producten. Elke aanvraag is uniek en elke installatie heeft zijn specifieke vereisten en aandachtspunten.

Events

Permanent of tijdelijk

 

Meer en meer worden LED schermen ingezet bij events of het nu gaat om een concert, een open dag, een beurs of een sportgebeuren...

Of u uw bezoekers nu wil imponeren met spectaculaire beelden, hen wil laten meegenieten van een livewedstrijd of uw sponsors extra in het zonnetje wil zetten. Op elk evenement is een LEDscherm een extra troef.

Sport

Multifunctionele Scoreborden

 

Het publiek vraagt zich tijdens de wedstrijd twee dingen af: wat is de stand en hoeveel tijd blijft er nog over. Geen enkele wedstrijd is compleet zonder een goed werkend scorebord. Scoreborden zijn er in alle afmetingen en uitvoeringen. Voor buitensporten is het logisch dat een scorebord weerbestendig is maar ook voor binnen sporten is kwaliteit belangrijk. De scoreborden worden gecombineerd met timingsystemen. Een onfeilbare tijdswaarneming is voor elk sportgebeuren van groot belang.

 

Openbare ruimte

City Signing

 

Het hoofddoel van onze city signs is het publiek informeren, vandaar dat ze ook wel vaker publieke informatiedisplays of PIDs worden genoemd. Denk daarbij aan het weergeven van vrije parkeerplaatsen, verkeersinformatie en vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer in een stad. Maar ook vrije parkeerplaatsen en een eenvoudige tijd-temperatuur aanduiding behoort tot de mogelijkheden.

Bel ons: +31 624417496

Copyright @ All Rights Reserved