Over Ons

WAAR WE VOOR STAAN!

 

Heeft u een scherm aangekocht, dan kunt u er voor kiezen om de installatie en de plaatsing in eigen beheer te nemen. Sreentech heeft echter alle benodigde kennis in huis om dit van u over te nemen. Bij de aankoop van een LED Display wordt een technisch bezoek gecombineerd om samen met u het systeem, de materialen en de eventuele aanpassingen van het ontwerp te gaan bepalen.

 

  • Content - Creatie en Management
  • Maatwerk Advies
  • Service en Onderhoud
  • Installatie
  • Opleiding

Advertising

met LED

Scoreborden

Exposure

Informatie in de Stad

MAAK KENNIS MET ONZE DIENSTEN

MAAK EEN

AFSPRAAK

WAAROM VOOR ONS KIEZEN!

 

Wie de aankoop van een LED Display overweegt, wil er het beste uithalen. Wij beogen samen met u te kiezen voor een optimale oplossing voor elke toepassing. Een oplossing die toekomst gericht is, in combinatie met een goed onderhoudsplan.

 

Locatie

Voor de Nederlandse markt kunt u terecht in Helmond, het hoofdkantoor is gevestigd vlakbij Gent in Belgie. Van hieruit worden de producten geleverd en in overleg samengesteld.

 

Indoor en Outdoor

De robuuste classic display's bestaan in in- en outdoor uitvoering. Onze outdoor schermen hebben een IP65 label en zijn dus volledig weer- en waterbestendig. Dankzij de hoge lichtsterkte van de gebruikte LEDs zijn onze displays perfect leesbaar, ook in zonlicht.

 

Bel ons: +31 624417496

Copyright @ All Rights Reserved